6 .
HLN/Photo News .

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal na Genk-Liverpool: “Dit is voor niemand leuk”

Het is nooit een wedstrijd geweest. En dan voetbalde Liverpool niet eens in zesde versnelling. Af en toe eens optrekken. Racing Genk hapte naar adem, zoals Club Brugge naar adem hapte eenmaal Mbappé op het veld stond. De wet van de sterkste.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddie Heremans

    Paul VDB, Club Brugge heeft alleen tweederangsvoetballers ??? Toe maar, weet je dat Diatta bv. als beste Afrikaanse jonge speler, moeiteloos bij Europese topclubs zou schitteren ? Als je de lijn van je redenering doortrekt, zijn er een twintigtal absolute wereldvoetballers en al de rest zou beter gaan vissen ? Club kan goed mee mer de Europese subtop, niet met supermachten als PSG.

  • FRANS DE ROUCK

    Hoe dan ook Genk heeft het stukken beter gedaan dan Brugge. Het had kansen , het voetbalde goed mede . Het kwam aan de goal van Liverpool. brugge kwam amper aan de grote baklijn. En ging Paris St Germain tot het uiterste??? Chef voetbal kan het niet laten die man is onbekwaam.Eerlijk zijn is niet iedereen gegeven.Hoe dan ook b-van Genk genoten.En neen ik ben niet van Limburg en ook geen supporter vn Genk. Maar ben verkeerde en onterechte informatie beu.

Lees meer