4
REUTERS

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal zag hoe het orkest van München van Barça een spotprent maakte: “Arme Leo, lonesome cowboy in een kern zonder evenwicht”

Bayern München heeft Barcelona een historische nederlaag aangesmeerd. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert fileert de malaise bij de Catalanen en brengt een ode aan Bayern München en Robert Lewandowski: “Elegante klasse op en naast het voetbal.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Jones Torreira, Barcelona draait ook alleen maar om Messi. Zonder Messi zou Barcelona ergens in de middenmoot hebben gestaan in de competitie. Cijfers en feiten liegen nooit. Messi staat er weer ruim bovenaan wat betreft doelpunten en assist met dit zeer middelmatig elftal in Europa. Dit Barcelona gaat door een diep dal, dat gebeurt met iedere topclub eens in de zoveel tijd. Desondanks blijven C.Ronaldo en Messi twee absolute topspelers, waar de anderen hun schoenveters nog niet mogen strikken.

  • Jones Torreira

    Typisch toch weer he. Barcelona verliest en het is "ocharme Leo" maar wanneer ze winnen is het altijd "fantastisch Leo, wow!" messi was weer nergens te zien in een grote wedstrijd, zoals gewoonlijk.

Lees meer