4
HLN

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet dolenthousiast Club Brugge en RC Genk aan de Côte d’Azur: “Merci Monaco!”

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert was op de rode loper in Monaco en nadien in het Grimaldi Forum een bevoorrecht getuige van een Belgische droomloting. Relaas van een Brugse en Genkse wonderavond.

Als het protocol Vincent Mannaert en Erik ­Gerits het zou toelaten, ze hadden gisteravond allebei prinses Charlene van Monaco een zoen willen geven voor zóveel sportieve genade bij de lottrekking. Beide CEO’s raakten maar niet uitgepraat over de charmes van hun komende Champions League-avontuur. Geef ze eens ongelijk. De Côte d’Azur straalde als nooit tevoren. Nú wacht een grote maar schone uitdaging.

Vincent Mannaert spurtte het auditorium uit om de live-interventie in het 19u-nieuws van onze collega’s van VTM te halen. Een gulle hand met Gilles De Bilde, en een glimlach van het ene oor tot het andere – Mannaert stak net geen juichende vuist op. Erik Gerits, CEO van de landskampioen, oogde dan weer als in een snoepjeswinkel. Door de ramen van het Grimaldi Forum viel de duisternis boven Monaco in. Sweet dreams vanuit het prinsdom.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Kirsten Dumonier

    Ik dacht dat ze graag zo ver mogelijk wilden geraken ? Met deze loting liggen ze er meteen uit. Blijkbaar alleen interesse voor de uitzendrechten en het aantal toeschouwers.

  • Carina Stulens

    @Kevin De Veirman: Vanaken losgaan...dat wordt lachen geblazen want hij gaat langs alle kanten voorbij gelopen worden en met zijn snelheid van uitvoering overal een...nee zeg maar twee of drie stappen te laat komen.

Lees meer