5 Onze chef voetbal over AA Gent
PhotoNews/HLN Onze chef voetbal over AA Gent

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet hoe er leven is na de dood bij AA Gent, maar: “De trainerswissel heeft de patiënt niet plots genezen”

AA Gent stoot door naar de play-offs van de Champions League na een 2-1-zege tegen Rapid Wien. Een uitstekend resultaat, weet ook onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Maar de Buffalo’s speelden moeizaam, vertwijfeld, en zonder veel vertrouwen.” 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dave Janssens

    Kijk als men op het einde nog een tegendoelpunt slikt dan speelt dat in de hoofden en kan het nog warm worden. Algemene psychologie is zeker niet uniek aan AA Gent. Naast de wet van Murphy gewoon een van de vele ongeschreven voetbalwetten. Dat een elftal zonder vertrouwen begint is na alle miserie ook niet abnormaal. En voetbal analfabeten wie daar geen oog voor hebben zijn ook niet meteen merkwaardig, des te meer de titel die ze bekleedden. Laat het niet aan uw hart komen.

  • luc teirlynck

    Eerste 15 min waren we nergens en hadden we het geluk dat rapid niet afwerkte, gent speelde zonder vertrouwen, na Gents doelpunt ging gent groeien en kon gerust uitgelopen hebben op 2-0 toen men alleen op de keeper afging en die kans de nek omdraaide,bij 2-0 voetbalde gent redelijk maar in de laatste 5 min gingen we gewoon weer kopje onder . Werkpunten is verdediging en passing en snellere bal circulatie om kansen te krijgen . We weten dat gent goed kan voetballen maar komt er nog niet uit

Lees meer