5 Mbaye Diagne na de match in Parijs.
BELGA Mbaye Diagne na de match in Parijs.

Exclusief voor abonnees

Onze Club-watcher na klucht in Parijs: “Geef Diagne een lap of drie rond zijn oren. En maak Vanaken duidelijk dat topvoetbal niet voor watjes is”

Een maandje B-kern zou niet misstaan. Mbaye Diagne – de man die zichzelf zó graag ziet – verkwanselde een elfmeter en bijgevolg een nieuwe stunt van een goed Club. De aangeduide Hans Vanaken droop af. Zelfs met aanvoerdersband té braaf.

Vooreerst: chapeau.

Wat Club dit najaar in twee van de mooiste steden van Europa heeft laten zien, is propaganda voor het Belgische voetbal. Een mix van durf, vakkennis en schoonheid. Van niets of niemand onder de indruk. Of ’t nu Hazard of Mbappé is: ‘they don’t care’.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Allard Emile

    Ze hebben Diagne gewild, dat ze hem nu maar houden die miskleun! In feiten hebben ze Anderlecht aan goede zaak geholpen!

  • françois troch

    Nogmaal eens bewezen dat Van Aken in de belgische competetie top is en op Europees vlak veel te kort komt

Lees meer