4 Dennis mikte al snel een huizenhoge mogelijkheid over. Het begin van een gemist kansenrecital.
Photo News Dennis mikte al snel een huizenhoge mogelijkheid over. Het begin van een gemist kansenrecital.

Exclusief voor abonnees

Onze Club-watcher vraagt zich af hoeveel kansen je nodig hebt om te winnen: “Als dit maar niet zuur opbreekt”

Club toch! Hoeveel kansen heb je nodig om te winnen? Als dit gelijkspel hen straks in de strijd om plek drie maar niet zuur opbreekt...

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Olympia liep met mondjesmaat leeg. Het was tien voor negen en je zag iedereen naar elkaar kijken. ‘Wat moeten we hiermee?’ De ene applaudisseerde – los van de efficiëntie kon je Club niets kwalijk nemen. De andere schudde het hoofd en zocht zo snel mogelijk de bar op – een pintje om de ontgoocheling te verzachten.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Georges Vande Velde, de beste spelers spelen niet in Belgie, maar in het buitenland bij echte topclubs. Die zijn tegenwopordig niet te betalen voor Belgische en Nederlandse begrippen. Vroeger had je inderdaad grote spelers rondlopen in Belgie en Nederland. De spelers die jij opnoemt van vroeger zijn er niet rijk van geworden, dan een middelmatige speler wat er nu rondloopt. Als men tegenwoordig een bal recht kan trappen verdien je al minimaal een miljoen per jaar, dat was vroeger niet.

  • Dave Janssens

    Wanneer ik Mazzù (Genk) vandaag hoor zoeken en praten over redenen voor de pandoering zijn dat stuk voor stuk allemaal argumenten die bij andere coaches deel uitmaken van de preparatie. In Genk loopt men blijkbaar achter de feiten en geen betere plaats dan het terrein waar dit ook getoond werd. Naar de CL wandelen zonder te prepareren op de redenen die Mazzù zoekt is als naar de oorlog trekken zonder munitie.

Lees meer