4 Dennis mikte al snel een huizenhoge mogelijkheid over. Het begin van een gemist kansenrecital.
Photo News Dennis mikte al snel een huizenhoge mogelijkheid over. Het begin van een gemist kansenrecital.

Exclusief voor abonnees

Onze Club-watcher vraagt zich af hoeveel kansen je nodig hebt om te winnen: “Als dit maar niet zuur opbreekt”

Club toch! Hoeveel kansen heb je nodig om te winnen? Als dit gelijkspel hen straks in de strijd om plek drie maar niet zuur opbreekt...

Olympia liep met mondjesmaat leeg. Het was tien voor negen en je zag iedereen naar elkaar kijken. ‘Wat moeten we hiermee?’ De ene applaudisseerde – los van de efficiëntie kon je Club niets kwalijk nemen. De andere schudde het hoofd en zocht zo snel mogelijk de bar op – een pintje om de ontgoocheling te verzachten.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carlos Simonis

    Georges Vande Velde, de beste spelers spelen niet in Belgie, maar in het buitenland bij echte topclubs. Die zijn tegenwopordig niet te betalen voor Belgische en Nederlandse begrippen. Vroeger had je inderdaad grote spelers rondlopen in Belgie en Nederland. De spelers die jij opnoemt van vroeger zijn er niet rijk van geworden, dan een middelmatige speler wat er nu rondloopt. Als men tegenwoordig een bal recht kan trappen verdien je al minimaal een miljoen per jaar, dat was vroeger niet.

  • Dave Janssens

    Wanneer ik Mazzù (Genk) vandaag hoor zoeken en praten over redenen voor de pandoering zijn dat stuk voor stuk allemaal argumenten die bij andere coaches deel uitmaken van de preparatie. In Genk loopt men blijkbaar achter de feiten en geen betere plaats dan het terrein waar dit ook getoond werd. Naar de CL wandelen zonder te prepareren op de redenen die Mazzù zoekt is als naar de oorlog trekken zonder munitie.

Lees meer