4 De Genkse doelmannentrainer Guy Martens ontfermt zich over Vandevoordt.
BELGA De Genkse doelmannentrainer Guy Martens ontfermt zich over Vandevoordt.

Exclusief voor abonnees

Onze Genk-watcher slaat en zalft na blunder Vandevoordt: “Genkse filosofie of niet, keil die bal toch gewoon de tweede ring in man”

Pijnlijk debuut voor Maarten Vandevoordt in de Champions League. De jongste doelman ooit blunderde en kreeg er in totaal vier om de oren. Dries Mertens deed er een schepje bovenop met een panenka.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Om Vandevoordt en Coucke na Nieuwjaar niet vol in de wind te zetten halen ze in Genk best een extra doelman met ervaring. Een themaatje voor de volgende weken

Genk-watcher Kjell Doms

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • alfons moons

    Fout inderdaad; maar ook Lucumi had de bal voorwaarts kunnen spelen ! Jonge keeper met talent en toekomst. Het verschil tussen Genk en Brugge ? MIgnolet niet meer en minder. Vorig jaar had Club een enorm keepersprobleem nu niet; DAT is het verschil. Bovendien was Vukovic ook geen wereldwonder.

  • Louis De Borger

    Als wij vroeger als doelman trachten te dribbelen, kregen we seieuze uitbrander van de trainer !!! Aan alle doelmannen ... STOP met deze "mode-fratsen" ...

Lees meer