7
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze man in Salzburg ziet hoe Genk historisch pak slaag krijgt: “Droom is plots nachtmerrie”

Salzburg kan in het rijtje met Madrid, ­Chelsea en Valencia. Steden waarin ­Racing Genk een historisch pak rammel kreeg. De Champions League-droom van de Belgische landskampioen is plots een nachtmerrie.

Weggeblazen. Door een woeste orkaan die negentig minuten lang over de Mozart Stadt raasde. Wat. Was. Dat. Na een halfuur was de schade in Salzburg al niet meer te overzien voor de Belgische landskampioen. De maestro aan de knoppen van de Red Bull Arena kon niet volgen. Het ene deuntje was nog niet uitgespeeld of hij kon het nieuwe al starten. Een tegengoal om de negen minuten voor Racing Genk. De terugkeer na acht jaar afwezigheid in de Champions League was erger dan in de ergste nachtmerrie.

7 Lucumi.
BELGA Lucumi.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Salzburg speelt al jarenlang prima voetbal, leuk om te zien. Snel, effectief en altijd heel verassend. Komen net iets te kort voor de echte Europese top. Voor Genk was dit een goede les. Of men nu met 6-2 verliest of met 1-0, het zijn maar 2 punten.

  • FILIP DE COEN

    Club verloor er vorig jaar ook met 4-0, maar won thuis wel met 2-1. Waarom zou dit niet mogelijk zijn voor Racing Genk?

Lees meer