5 Marc Degryse is hard voor Diagne
Photo news Marc Degryse is hard voor Diagne

Exclusief voor abonnees

Ook huisanalist Marc Degryse snoeihard voor Diagne: “Hij heeft alles verpest. Wat een egoïst”

Het was een pijnlijk moment, toen Diagne per se de strafschop wilde nemen. Vanaken was de aangewezen man. Terecht, hij mist slechts zelden. Dan is het te gek voor woorden dat Diagne denkt dat hij de bal mag opeisen. Je hebt als penaltynemer niks te winnen, maar alles te verliezen. Dat dat soort mannen dat eens in hun hoofd steken. ­Verantwoordelijkheid moet je ­verdienen, je kunt die niet zomaar claimen. Kinderlijk, zeg.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

52 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc germeau

    Voor mannen als Diagne is op tv komen na een goal in de CL het allerbelangrijkste, zeker als dat een gelijkspel kan opleveren in het Parc des Princes, met underdog club Brugge. Zoiets verhoogt je marktwaarde en daar komt het op neer voor een leeghoofd als die Diagne. Hij is toch bij Club op huurbasis? Dus gewoon niet meer opstellen, clément.

  • Jommeke Will

    Buiten gooien onmiddellijk

Lees meer