BELGA

Oulare: "En nu graag tegen Ryan en Valencia"

Club Brugge heeft zich verzekerd van Europees voetbal tot de winterstop. En dat dankzij de jeugd. Dion Cools, Tuur Dierckx en Obbi Oulare waren alle drie beslissend tegen Panathinaikos. "En nu graag Valencia. We hebben nog geen afscheid kunnen nemen van Ryan."
Bekijk hieronder ook beelden van de reacties zoals onze man ter plaatse ze draaide meteen na de partij.

"Dit was de match van het jaar", was Oulare duidelijk na de match. "Vanop de bank had ik een pak stress. Gelukkig kon ik bij mijn invalbeurt voor de zekerheid zorgen. Het publiek was weer zeer belangrijk. De fans hebben nogmaals getoond dat ze de beste in België zijn."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"De eerste helft liep niet vlot", vertelde een eerlijke Dierckx. "De tactische ingreep bij de rust (Club ging in 3-5-2 spelen, nvdr.) loonde. Dat is ook onze sterkte, we kunnen verschillende systemen spelen. Mijn assist deed heel veel deugd. Samen met de wedstrijd tegen KV Mechelen smaakt dit naar meer. Maar nu eerst genieten."

Ook Cools speelde een prima partij en zette met een rake kopbal Club op weg naar de zege. "Het belangrijkste was wel de kwalificatie, maar het is natuurlijk leuk als je kan scoren en een assist afleveren." Gevraagd naar hun favoriete tegenstander in de volgende ronde, waren de meningen verdeeld. "Liever een minder sterke ploeg", liet Cools optekenen. Oulare kwam wel met een naam: "Graag Valencia. We hebben nog geen afscheid kunnen nemen van Mathew Ryan, hé", glimlachte de doelpuntenmaker.

Lees meer