2
EPA

Scorende Meunier: "Doelpunt was kers op de taart”

Thomas Meunier won gisteravond met Paris Saint-Germain op de eerste speeldag in de Champions League met 3-0 van Real Madrid. De Rode Duivel pikte in de slotfase zijn doelpunt mee in de ruime zege. "Dat was de kers op de taart", reageerde hij.

"Het was een heel sterk PSG vandaag, ondanks de afwezigheid van enkele sterkhouders", vertelde Meunier. "Sarabia en Di María leverden geweldig werk. Al kan ik heel de ploeg opsommen. We speelden met een echt blok en kregen heel wat kansen. Onze trainer Thomas Tuchel heeft deze week de nadruk gelegd op het tactische, dat heeft geloond."

"Voor mijn goal moet ik vooral Bernat danken, die heel altruïstisch was", vervolgde de Belg. "Hij had zelf kunnen besluiten, maar deed het niet. Ik wil hem feliciteren voor die knappe assist." 

2
EPA

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    Voor een keer mag die meedoen met psg ......! De Fransen waren te sterk voor deze zwakke real Madrid ... Hazard nauwelijks gezien en Courtois was ook zwak ...!

  • Steven van Soom

    Beste voetbal of allesinds het leukste voetbal in de champignons league kwam van PSG, Clement peis dat uw droom van een stunt niet tegen dit PSG zal zijn,in tegendeel ,het zal 0-5 zijn net zoals Anderlecht jaren geleden.

Lees meer