AFP

Twitter is wild van Moussa Dembélé nadat hij Sergio Ramos een stevig koekje van eigen deeg gaf

Wat een knalprestatie van de Spurs gisteravond tegen titelverdediger Real Madrid (3-1). Ook Moussa Dembélé droeg zijn steentje bij,  weliswaar in de rol van invaller. Een invalbeurt die overigens allesbehalve onopgemerkt voorbijging. De Rode Duivel kreeg het meermaals aan de stok met Sergio Ramos - die duidelijk niet overal even populair is, zo blijkt. De Spanjaard liet meermaals zijn ellebogen zwaaien aan het adres van Dembélé, maar werd in het slot zelf in de lucht getorpedeerd door onze landgenoot. Een actie die de Twitterwereld duidelijk niet is ontgaan.

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dave Janssens

    Alvast goed om zien voor het WK, dat de Belgen het kaas niet van het brood laten eten door kleppers als Ramos en Ronaldo.

  • kevin pina

    @roger deprez, dan vrees ik dat u een bril moet gaan kopen. Hij trapt de eerste speler zeer duidelijk aan (wat op zich al geel kan/moet zijn) en als Ramos niet springt dan worden zijn beide benen over gestampt...

Lees meer