11
Photo News
CLU
CLU
0
0
GAL
GAL

Veel kansen, maar geen goals: Club laat alleen na te scoren in opener Champions League

Zonde. De kansen waren er, de goals ontbraken. Club laat na zich te belonen na een volwassen match. Voordeel Galatasaray in de strijd om de derde plaats.

Alles was aanwezig om er een geslaagde openingsparty op het kampioenenbal van te maken. Ideaal weer, perfecte grasmat, hongerige Club-spelers, luidruchtige fans. En ook kansen. Alleen: de afwerking ontbrak. Dennis kopte op voorzet van Vormer haast het onmogelijke nog naast, Ricca had brute pech (deklat). Ook na de pauze was Club gewoon de betere. Maar weer werd het niks. Dennis, opnieuw hij, vond Muslera op zijn weg en de doelman had ook een prima reflex in huis op een kopbal van dichtbij van Okereke. Clement greep met de handen vertwijfeld naar het hoofd. De ingevallen Openda dan maar vanuit schuine hoek, tevergeefs. Het aanvallende tikje luciditeit ontbrak. Ook de VAR werkte niet mee: een bal tegen de hand van Marcao, al dan niet in de zestien, bleef onbestraft.

11
BELGA
11
BELGA

Stelde Galatasaray dan niets voor? Ach, alleen toen Mata blunderde. Mignolet bewees op de inzet van Babel dat hij elke euro van zijn transfersom van 7 miljoen waard is. Na de pauze likte een schot van Feghouli de deklat. De Brugse ontgoocheling bij het laatste fluitsignaal sprak boekdelen: Club laat na zich in de pole te zetten in de strijd om de derde plaats.

11
Photo News
11
Photo News
11
BELGA
11
Photo News
11
REUTERS
11
BELGA
11
AFP
11
BELGA

50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • rik cappelle

    Moeten wij nu triest zijn om de gemiste driepunter of gelukkig zijn met één punt ? Laat mij stellen dat ik mij gematigd tevreden voel, niet meer en ook niet minder. En aan diegene die vijf minuten voor de match in slaap is gevallen....hoe kunt ge nu oordelen over een match als ge er niks van gezien hebt en toch direct na de match hier uw zever komt spuien ? Dat hebt ge zekers met geboren zeveraars ,

  • Marko Decandt

    Oei, en dit moest dé match zijn voor Brugge, want al de rest zal nog veel moeilijker worden om zelf maar 1 punt te halen.

Lees meer