Vormer: “Met Kiev hebben we het moeilijkste achter de rug” - Vanaken: “Op de juiste momenten geprikt”

“We begonnen heel matig, we kwamen terecht op achterstand”, analyseert Ruud Vormer de knotsgekke partij tegen Dinamo Kiev. “Dat was toch wel een domper, want we wilden de eerste twintig minuten overleven. Na die tegengoal probeer je elkaar op te peppen. Dat hebben we goed gedaan, want we scoorden uiteindelijk drie keer en er zat zelf nog meer in.” En nu tegen Linz voor de jackpot. “Moet zeker kunnen. We hebben de moeilijkste gehad, we hadden het hier wel over Kiev hé.” 

Vormer.
BELGA Vormer.

Vanaken: “Geprikt op de juiste momenten”

“Het was een slopende match, echt warm”, zei Hans Vanaken na de match. “We begonnen niet goed met die tegengoal, maar langs de andere kans wisten wij dat we een goaltje moesten maken. Die 1-1 vijf minuten voor rust was het ideale moment. We krijgen dan weer een snelle tegengoal, maar nadien namen we de match onder controle en prikten we op de juiste momenten. Dat was de sleutel vandaag.”

Clement: “Mentale weerbaarheid enorm goed”

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • caes jean-pierre

    Opgepast nu, uwe grootste tegenstander zou onderschatting kunnen zijn.

  • Jan Boden

    De eerstvolgende wedstrijd is altijd de moeilijkste, tegen ASK Linz dus.

Lees meer