PSG
PSG
1
3
MUN
MUN
PSG
MUN

Weer sensatie op kampioenenbal: Lukaku maakt indruk met twee goals in Parijs en ziet hoe Rashford United naar kwartfinales knalt

Een nieuwe remontada. Dankzij twee goals van Romelu Lukaku en een strafschopdoelpunt van Rashford in blessuretijd kwalificeerde Manchester United zich voor de kwartfinales van het kampioenenbal. ‘Big Rom’ eiste een hoofdrol op in Parijs, daar waar tegenwoordig vooral de ster van Mbappé -Neymar is nog steeds out- glinstert. Lukaku’s vormpeil: zes goals in de laatste drie matchen. In de Champions League zit hij aan zeven stuks in vijftien matchen. In de historiek van de grootste Europese competitie hebben alleen Dries Mertens (10), Eden Hazard (8) en Wesley Sonck (7) als Belg evenveel of meer goals op de teller. Meer nog: Lukaku slaagt er in om als eerste United-speler sinds 2006 twee keer te scoren in drie opeenvolgende wedstrijden. De laatste die het hem voordeed? Ene Cristiano Ronaldo. Exit PSG dus, dat na een omstreden elfmeter -de VAR kwam tussen- in blessuretijd finaal ten onder ging. Sensatie in Parijs, net als dinsdagavond in Madrid.

13
AP
13
Action Images via Reuters
13
Action Images via Reuters
13
AFP
13
AFP
13
Action Images via Reuters
13
Action Images via Reuters
13
Action Images via Reuters
13
AFP
13
AFP
13
Action Images via Reuters
13
Action Images via Reuters
13
REUTERS

36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marcel Wouters

    Het is maar wat je wil zien, Sanne Vermeulen, de hard aangeschoten bal komt eerst tegen de rechter dij om daarna tegen de onderkant van de elleboog te komen. De bal heeft de hand van deze speler nooit geraakt als dusdanig was er geen opzet en is deze strafschop volledig onterecht toegekend. En voor diegenen die mij beschuldigen van niets van het voetbal te kennen, daarom heb ik vanaf mijn 12 jaar tot en met mijn 62 voetbal gespeeld, zowel veldvoetbal als minivoetbal.

  • Jozef Peeters

    Sanne Vermeulen, zoals jij redeneert moet iedere aanvaller gewoon op de armen vd tegenstander mikken en hoppa penalty versierd. Lekker achterlijk bezig. Als je dit al een terechte penalty durft noemen dan moeten ze er iedere westrijd 50 geven.

Lees meer