Zes goals en twee rode kaarten: kijk naar de ruime samenvatting van het prangende duel tussen Dinamo en Club

Wat was het zweten voor blauw-zwart tot de allerlaatste minuut. Drie keer kwam blauw-zwart op achterstand, maar evenveel keer zette het de benarde situatie recht. 3-3 na zes goals en twee rode kaarten. Kijk hierboven naar de ruime samenvatting van Dinamo Kiev - Club Brugge.

EPA

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart Denys

    Club is de ganse wedstrijd nooit virtueel uitgeschakeld geweest. Niet bij 1-0, niet bij 2-1 of 3-2 die viel ruim in blessuretijd. Laat ons dus eventjes positief blijven. Linz zal niet eenvoudig zijn want zij staan daar ook. Daar is het ook 50/50...

  • Jo Dumarais

    Resultaat is het belangrijkste. Ik denk niet dat er veel Belgische ploegen dit voor mekaar zouden gekregen hebben. Er is zeker nog ruimte voor beterschap, maar feit dat ze Kiev hebben uitgeschakeld, toont ook de sterke mentale weerbaarheid van Club.

Lees meer