Zo beantwoordt Neymar het gescheld van een City-fan nadat Messi penalty miste

Een opgemerkt incident helemaal op het einde van de clash tussen Manchester City en Barcelona: Neymar die het aan de stok kreeg met een fan van de Citizens. Aanleiding was de gemiste penalty van Lionel Messi in de slotminuut. Toen de Argentijn naliet er 1-3 van te maken, vierde een fan van Man City (met op de achterkant van zijn truitje de naam Yaya Toure) erg opvallend in de richting van de vervangen Neymar. We zien ook hoe de kerel insinueert dat de spelers van Barcelona maar al te graag duiken in de zestien.

Toen de Duitse ref Brych enkele tellen later de match affloot, leek Neymar snel de kleedkamers op te zoeken. Dat was echter buiten het temperament van de Braziliaanse ster gerekend: enkele tellen later stond hij neus aan neus met de fan. Volgens Braziliaanse media ging het om een supporter die Portugees sprak.

Na de partij deed Neymar er niet al te gewichtig over. "Ik was wat aan het spelen met hem. Hij schold me uit, waarna ik hem uitlachte. Wat hij me toeriep? Dat kan ik beter niet vertellen, nee. Mij moeder gaf me een goeie opvoeding. Wat zijn moeder hem nooit geleerd, heeft de mijne dat wel gedaan."

GETTY

Lees meer