11
BELGA

Exclusief voor abonnees

"Juffertjes, zijn jullie Preud'homme wel waard?": onze chef voetbal snoeihard voor "al die Standard-spelers die zó lijken weggeplukt van het strand"

Cavanda, Sá, Cimirot, Lestienne... - alsof ze in een vuil t-shirt zonder mouwen met een sigaret aan een strandbar zaten. Zo hebben de heren gisteravond gevoetbald in Sevilla. Blijf je dan niet best thuis? Sevilla zien en sterven. Het doet pijn aan het strijdershart van Michel Preud'homme.

Sevilla - waar alles en iedereen een lust voor het oog is. Sevilla - waar de blakende zon nooit ondergaat. Sevilla Sevilla.

In het steile openluchttheater dat het Estadio Sánchez-Pizjuán is - genaamd naar de oud-voorzitter van de club -, ging Standard op zoek naar vertrouwen, na de blutsen en builen van de voorbije weken: die moeizame zege tegen STVV, de nederlaag in Eupen, en de catchwedstrijd tegen de Karolo's. Drie dagen voor de verplaatsing naar het Astridpark loop je liever geen gekneusd ego op.

Werd dát een afknapper, zeg...

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Annelies Timmermans

    Tis de taak van de trainer oim een ploeg te vormen ! Heeft hij ze niet samengesteld ? Het cynisme en de razernij lees je van zijn gezicht; wacht maar één van de weken gaat ie door het lint ! Wedden ?

  • Alexander Stroobants

    MP krijgt ze nt aan het voetballen. Om de simpele reden dat hij er zelf geenfluit van kent.

Lees meer