Photo News

Arsenal - Napoli blikvanger in kwartfinales Europa League, Hazard moet naar Tsjechië

Arsenal - Napoli is dé absolute blikvanger in de kwartfinales van de Europa League. Dat kwam vanmiddag in het Zwitserse Nyon uit de trommel. Eden Hazard neemt het met Chelsea op tegen Genk- en Sevilla-killer Slavia Praag. 

Eintracht Frankfurt krijgt na de winst tegen het Inter Milaan van Radja Nainggolan het Portugese Benfica als volgende tegenstander. De vierde kwartfinale wordt een Spaans onderonsje tussen Villarreal en Valencia.

De heenwedstrijden worden op 11 april afgewerkt, de returns een week later. In de halve finales, waarvoor eveneens werd geloot, zijn de affiches Napoli/Arsenal versus Villarreal/Valencia en Benfica/Frankfurt tegen Praag/Chelsea. Die matchen worden op 2 en 9 mei gespeeld. Op 29 mei treffen de twee finalisten elkaar in Bakoe.

De vier kwartfinalematchen op een rij:

Arsenal FC - SSC Napoli
Valencia CF - Villarreal CF
SL Benfica - Eintracht Frankfurt
Slavia Praag - Chelsea FC

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • David Lievens

    Napoli, Villareal, Frankfurt en Chelsea

Lees meer