2 Mbokani en co zullen op het veld van Twente spelen.
Photo News Mbokani en co zullen op het veld van Twente spelen.

AZ-Antwerp wordt in stadion van Twente gespeeld

De GPS mag ingesteld worden. Antwerp speelt zijn heenmatch tegen AZ in Enschede. Dat was allerminst een evidente keuze. Door het ingestorte dak van de eigen thuisbasis - een oorzaak van falende lasverbindingen - week de club uit Alkmaar vorige week uit naar ADO Den Haag. Alleen vreesden de ordediensten voor rellen, aangezien er goede banden zijn tussen de fans van ADO en Club Brugge. FC Twente kwam met een oplossing door zijn stadion gratis ter beschikking te stellen. Vooralsnog wordt enkel de eerste ring - 15.000 plekken - opengesteld. In het uitvak van de Grolsch Veste kunnen 1500 fans, maar aangezien alleen de eerste ring wordt gebruikt, zullen er ook minder Antwerp-fans een kaartje kunnen kopen. De jacht op tickets kan beginnen. 

2
Photo News

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Andre Ehlinger

    Dan ook geen AZ supporters in Brussel.

  • Fred De Ren

    @Guido. Eigenlijk moet je blij zijn dat er in Enschede gepeeld gaat worden. Samen met Ajax, Feyenoord en PSV heeft het stadion van Twente het grootste uitvak. In Den Haag of Alkmaar had Antwerp het met 700 tickets moeten doen

Lees meer