8
BELGA

Bolat heeft leuke herinneringen aan AZ, de volgende tegenstander van Antwerp in Europa

Antwerp plaatste zich gisteren met veel moeite voor de laatste voorronde van de Europa League. ‘The Great Old’ kroop door het oog van de naald in het Tsjechische Plzen: 2-1-verlies, Antwerp won de heenmatch met 1-0. In de play-offronde komen Mbokani en co uit tegen AZ, een team waar Sinan Bolat leuke herinneringen aan heeft.

9 december 2009. In de laatste groepswedstrijd van de Champions League nemen Standard en AZ het tegen elkaar op. De Nederlanders leiden met 0-1, tot de Rouches in minuut 95 een vrije trap krijgen. Sinan Bolat -op dat moment doelman van Standard- trekt mee naar voren en vloert Sergio Romero met een buffelstoot: 1-1. Sclessin ontploft. Het levert Standard in extremis een ticket voor de Europa League op.

8
REUTERS
8
AP
8
BELGA
8
BELGA
8
BELGA
8
BELGA
8
BELGA

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carol Vander Cruyssen

    @eric debanne, ik schat Plzen hoger in dan AZ. Speelden de voorbije jaren steeds Champions League, zelfs de poule fase. Wordt dubbeltje op zijn kant.

  • eric debanne

    Az ga door naar de volgende ronde ... Ze zijn beter dan antwerp ... En het geluk zal hen niet altijd helpen eh ...

Lees meer