2 László Bölöni feliciteert doelpuntenmaker Mbokani.
BELGA László Bölöni feliciteert doelpuntenmaker Mbokani.

Bölöni is eerlijk: “We hebben geluk gehad”

Na het laatste fluitsignaal in Tsjechië deelde László Bölöni zelfs nog een handtekening uit. En vertelde hij aan de Tsjechische collega’s dat hij “zeer graag in Plzen is”. Vanavond nog iets meer dan anders, na die onwaarschijnlijke kwalificatie. “We hebben geluk gehad”, moest Bölöni toegeven. “Plzen domineerde ons - dat is normaal - en kreeg kans na kans. Maar zelfs met tien tegen elf en in een verslagen positie zijn we blijven werken. Daarvoor zijn we beloond. Onze mentaliteit was formidabel, net als onze supporters.” Over AZ kon Bölöni weinig kwijt. “Ik kan alleen maar zeggen dat we zo ver mogelijk willen doorstoten.”

2
BELGA

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric debanne

    Beetje geluk ... Volgens boloni zwak uitgedrukt ...weggespeeld zou je beter zeggen het kon 6 0f 7-0 geworden zijn ! Ze gaan toch beter moeten in de volgende ronde ...want het geluk zal er niet altijd zijn eh !

  • Christiane Van Croonenborch

    Mooi van Antwerp en de andere Belgische ploegen ze gaan door Voor FC Antwerp was het op sommige momenten alle hens aan dek en werden ze weggespeeld Maar ze kwalificeerden zich dat telt uiteindelijk Van een Beerschotsupporter grt en nu naar AZ

Lees meer