2 László Bölöni feliciteert doelpuntenmaker Mbokani.
BELGA László Bölöni feliciteert doelpuntenmaker Mbokani.

Bölöni is eerlijk: “We hebben geluk gehad”

Na het laatste fluitsignaal in Tsjechië deelde László Bölöni zelfs nog een handtekening uit. En vertelde hij aan de Tsjechische collega’s dat hij “zeer graag in Plzen is”. Vanavond nog iets meer dan anders, na die onwaarschijnlijke kwalificatie. “We hebben geluk gehad”, moest Bölöni toegeven. “Plzen domineerde ons - dat is normaal - en kreeg kans na kans. Maar zelfs met tien tegen elf en in een verslagen positie zijn we blijven werken. Daarvoor zijn we beloond. Onze mentaliteit was formidabel, net als onze supporters.” Over AZ kon Bölöni weinig kwijt. “Ik kan alleen maar zeggen dat we zo ver mogelijk willen doorstoten.”

2
BELGA

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    Beetje geluk ... Volgens boloni zwak uitgedrukt ...weggespeeld zou je beter zeggen het kon 6 0f 7-0 geworden zijn ! Ze gaan toch beter moeten in de volgende ronde ...want het geluk zal er niet altijd zijn eh !

  • Christiane Van Croonenborch

    Mooi van Antwerp en de andere Belgische ploegen ze gaan door Voor FC Antwerp was het op sommige momenten alle hens aan dek en werden ze weggespeeld Maar ze kwalificeerden zich dat telt uiteindelijk Van een Beerschotsupporter grt en nu naar AZ

Lees meer