4 Degryse over Sanneh: "Maakte steeds de foute keuze."
BELGA Degryse over Sanneh: "Maakte steeds de foute keuze."

Exclusief voor abonnees

Degryse streng voor Anderlecht-speler van 8 miljoen euro: "Hij moet meer lef en voetbal brengen, maar de vraag is of hij dat überhaupt kan"

In zijn hattrick -de drie dingen die hem het meest zijn opgevallen- legt Het Laatste Nieuws-analist Marc Degryse twee pijnpunten van Anderlecht bloot na de nieuwste miskleun tegen Dinamo Zagreb (0-2). De ex-speler van paars-wit zag zowaar ook nog een lichtpunt(je). "In doel stáát er iemand. Didillon heeft veel uitstraling."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bertil Smeets

    Coucke en Devroe zijn twee Brugge supporters die Anderlecht saboteren.

  • Senninha Goossens

    Coucke en Devroe kunnen het niet.Supermercato wordt superflop.Bakkali is de enige echte Anderlecht-speler die werd aangeworven,maar scoren gaat die ook niet veel doen.Ik vertrouw Coucke niet.Wat komt hij,met zijn blauw-zwart hart,in Anderlecht doen ?

Lees meer