4
kos

Dit was hét beeld van de finale van de Europa League

Emoties na intense partij leveren apart screenshot op

Na erg felbevochten 120 minuten, plus een strafschoppenreeks, kroonde Sevilla zich ten nadele van een lang beter Benfica tot winnaar van de Europa League. Dat zorgde achteraf voor heftige taferelen bij de Spanjaarden, die een moeilijk seizoen met onder andere ware Europese thrillers tegen Betis en Valencia op fantastische wijze bekronen. Dat leidde na de uitreiking van de beker tot een wel erg innig moment tussen de Kroaat Ivan Rakitic, links, en Daniel Carrico, een Portugees die door het Engelse Reading uitgeleend wordt. Was het een per ongeluk misplaatste zoen op de wang of outten de twee zich als eerste openlijk homoseksuele voetballers in een Europese finale? We vermoeden toch het eerste. Het leverde alvast bovenstaand beeld op.

De dit seizoen geregeld geniale Rakitic werd trouwens verkozen tot MVP (Most Valuable Player) van de finale en mag rekenen op interesse van echte topclubs. Zo verstuurde hij in de eerste verlenging onderstaande pass met zijn 'mindere' linker richting Bacca, wat bijna uitdraaide op een assist. Een lust voor het oog. Na de match vertelde de Kroatische middenvelder dat hij nog geen beslissing rond zijn toekomst genomen heeft. Met Kroatië speelt Rakitic straks ook nog het WK.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Rakitic is overigens vorig jaar in april getrouwd met zijn Spaanse vriendin Raquel Mauri. Ze hebben een dochtertje en zijn samen eigenaar van een tapasbar in Sevilla.

4
kos
4
kos
4
kos

Lees meer