Het licht gaat wéér uit: Karius schat uittrap volledig verkeerd in

Belastingen, de dood en een flatertje van Loris Karius op tijd en stond. Er zijn nog zekerheden. Ook vanavond ging de Duitse doelman van Besiktas stevig in de fout. Op het veld van Slovan Bratislava schatte Karius een uittrap van zijn collega-doelman volledig verkeerd in. Om het allemaal nog wat pijnlijker te maken, sleurde de keeper ook een verdediger mee in zijn val. Andraz Sporar ging met de bal aan de haal en deponeerde die keurig in doel: 1-0. Slovan Bratislava won de partij uiteindelijk met 4-2.

Een nieuwe pagina in het blunderboek van Karius.
. Een nieuwe pagina in het blunderboek van Karius.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc germeau

    Keepers met naam beginnende met een P, altijd miserie: Karius, Kaminski, Koncilia destijds...

  • karl van dyck

    Patrick men kan er amen op zeggen dat Klopp,geweldige trainer trouwens aan die transfer van Karius er een mooi bedrag heeft aan overgehouden. Corruptie & smeergeld bealen zit overal,sport,politiek noem maar op. Komt er geld aan te pas dan stinkt het zaakje.

Lees meer