4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Ivan De Witte met AA Gent voor één van belangrijkste matchen van het seizoen: “Ik geef ons tot nu toe 7 op 10"

AA Gent staat vanavond in Rijeka al voor één van de belangrijkste ­wedstrijden van het seizoen. ­Samen met Michel Louwagie (63) heeft Ivan De Witte (72) deze ­zomer gezwoegd om een team ­samen te stellen dat de poort naar de Europa League moet kunnen ­openen. De voorzitter leeft op hoop. 

Voorzitter, u hebt deze zomer een heel elftal aan­getrokken: Lustig, Ngadeu, Owusu, Depoitre, Kums… Dat zijn niet van de minsten.

«Spelers met zoveel ervaring zorgen nooit voor makkelijke dossiers. Die ­jongens weten zeer goed hoe de wereld draait. Maar de moeilijkste was toch wel Ngadeu. Je moet weten dat het basis­dossier van een transfer bij ons besproken wordt in een kleine groep. Meestal gaat dat tussen Michel (Louwagie, red.) en mij, in nauw overleg met de trainer en in connectie met een aantal leden van de raad van bestuur. Maar eens we ons een doel gesteld hebben, is het toch vooral Michel die de operationele kant van de transfer afwerkt. Vooral met Ngadeu heeft hij een schitterende job gedaan, daar is zijn stielkennis doorslaggevend geweest.»

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • danny buyse

    Komaan Gent en Antwerp met ons vijven in de poules. Dinsdag, woensdag en donderdag feest voor voetbalkijkers

  • marc van de poel

    De nagel op de kop, Rik. Maar Antwerp is ook nog niet klaar met AZ.

Lees meer