6 Niet alleen Olivier Deschacht, ook Fabrice N'Sakala en Romelu Lukaku staan te blinken in de elf van 'WhoScored.com'
WhoScored.com Niet alleen Olivier Deschacht, ook Fabrice N'Sakala en Romelu Lukaku staan te blinken in de elf van 'WhoScored.com'

Olivier Deschacht ziet sterke prestatie van gisteren beloond

Anderlecht hield gisteren knap de nul tegen het Russische Dinamo Moskou. Een prestatie die het in grote mate te danken had aan een secure defensie met Olivier Deschacht in een hoofdrol. De 34-jarige verdediger werd duidelijk ook opgemerkt door de rest van Europa want hij staat zowaar in het Europa League-elftal van de statistiekenwebsite 'WhoScored.com'.

Deschacht is overigens niet de enige paars-witte speler in het team, ook linksback Fabrice N'Sakala krijgt een plaatsje in de achterhoede. De blonde Oost-Vlaming - die intussen een icoon is geworden in het Astridpark - is zelf meer dan fier op zijn nominatie, in die mate zelfs dat hij ermee uitpakt op Twitter. Nog opvallend is dat Romelu Lukaku in de spits mag pronken met een perfect rapport. Tot slot zien we ook Dinamo-doelman Vladimir Gabulov opduiken, het bewijs dat er voor RSCA gisteravond zeker meer inzat dan een brilscore.

6
AFP
6
BELGA
6
REUTERS
6
BELGA
6
PHOTO_NEWS

Lees meer