6 Jonathan David slaat even voor de pauze een tweede keer knap toe.
Photo News Jonathan David slaat even voor de pauze een tweede keer knap toe.

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet dat AA Gent ‘happy’ is, maar: “Werkt het masterplan ook tegen topteams?”

‘Allez Gantoise!’ rolde rond de klok van elven van de tribunes in ‘de Ghelamco’. AA Gent controleerde driekwart van de wedstrijd - met goéd voetbal -, maar riep in de slotfase alle hens aan dek na een flater van Kaminski. Eind goed, alles goed. De Buffalo’s voetballen dezer dagen in staat van genade.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dave Janssens

    Kums vond zijn draai bij Udinese ook nooit. Je hebt van die spelers die zich enkel thuis voelen in het eigen nest. Voor wat Gent betreft, ik zou niet weten wrm ze ook niet tegen top teams resultaat kunnen halen. Het elftal zit goed in elkaar en speelt goed voetbal. Of dat genoeg is zullen we moeten zien. Wat is het nut van een wedstrijd om alles op voorhand te weten?? Tegen Saint Etienne brachten ze enkel zichzelf in de problemen, maar de Fransen werden bij vlagen weggespeeld en leken onmachtig.

  • Ivan De Rocker

    AA Gent Kampioen, daar twijfel ik niet aan met deze klassespelers. Die dat niet ziet kent er niet zoveel van of bekijkt het uit supportersogen van andere ploegen.

Lees meer