4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze Standard-watcher ziet de Luikenaars gokken en verliezen in Rusland: “Jammer van die drie fatale minuten”

De durf van Preud’homme werd niet beloond. Standard bracht Krasnodar op de rand van de afgrond, maar slikte twee goals in het slot. Het Europese avontuur lijkt voorbij.

Krasnodar! Krasnodar! Krasnodar!

De fans riepen zich de longen uit het lijf in het wedstrijdbegin - uitstekende akoestiek in het Krasnodar Stadium. Sergey Galistky, de steenrijke voorzitter van de Russische club, heeft er zijn werk van gemaakt. Money well spent.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen08uren56minuten21seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Patrick Vriends

    standard zwak ploegske.

  • danny buyse

    @Peter, ik zie Standard niet winnen tegen Sevilla! En met 3 punten hebben ze niet genoeg want Krasnodar moet ook nog tegen de laatste Akhisarspor. Als Standard toch zou gelijk komen met Krasnodar en aangezien de 2 onderlinge duels gelijk zijn telt het doelpuntensaldo en daar heeft Krasnodar het voordeel.

Lees meer