Igor Biscan (links).
Photo News Igor Biscan (links).

Rijeka gaat voor een goaltje in Gent: "We zullen onze kansen krijgen"

Igor Biscan, de coach van NK Rijeka, morgenavond (om 20u30) de tegenstander van AA Gent in de Europa League, maakt een zelfverzekerde indruk. De Kroaat, als speler Champions League-winnaar met Liverpool, erkent de kwaliteiten van AA Gent, maar rekent toch op een goed resultaat in de Ghelamco Arena.

"Gent is zeker favoriet", begon Biscan. "Het is een team met enkele individuele topspelers, zoals Vadis Odjidja, Roman Yaremchuk, Jonathan David en Yuya Kubo. Hun kwaliteiten liggen vooral in het offensieve gedeelte. Ze hebben de voorbije jaren sterke resultaten geboekt, maar wij willen hier een resultaat neerzetten. Het doel bij een uitmatch is altijd een goaltje meepikken. Als we het dan achteraan gesloten kunnen houden, zou dat fantastisch zijn. Ik moet mijn ploeg nauwelijks motiveren voor zo'n matchen. Mijn team is altijd klaar om een topprestatie neer te zetten."

Aanvaller Antonio Colak, die in Duitsland werd geboren en er speelde voor onder meer Karlsruher, Nürnberg, Kaiserslautern, Hoffenheim en Ingolstadt, beaamde de woorden van zijn trainer. "We hebben Gent veel zien spelen", liet hij noteren. "We kennen hen goed. Het is een aanvallend sterk team, met veel kwaliteit in de kern. Maar wij hebben onze kans hier. We willen scoren. We staan achteraan sterk, dus het zou prachtig zijn ook nog te scoren. Daarvoor zijn we naar hier gekomen." 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer