2
rv

Santini is geen onbekende voor Dinamo: Kroaat maakte ooit met deze knappe vrijschop winnende treffer tegen EL-tegenstander Anderlecht

Anderlecht rekent vanavond in het Europa League-duel tegen Dinamo Zagreb vooral op Ivan Santini. De man die voor de goals moet zorgen. En bij de Kroatische club kennen ze de huidige topschutter van paars-wit. Santini maakte zeven jaar geleden (toen nog met Zadar) zowaar het winnende doelpunt tegen Dinamo.

Beelden vanaf 4'30":

"Een mooie dag", blikt Santini terug op 14 oktober 2011. "Ik speelde bij Zadar, een klein team. Na rust maakte ik het winnende doelpunt. Een vrije trap. Hier zou ik dat ook kunnen, hoor. Ik was euforisch, trok mijn shirt uit. (lacht) En kreeg geel."

Mocht dat scenario zich straks herhalen, zou Hein niet eens boos zijn. "Ik wil winnen en scoren", zuchtte Vanhaezebrouck, goed voor één zege in de laatste zeven duels. "Aan Ivan ligt het niet - hij maakt altijd en overal zijn goals." Benieuwd of hij ook straks raak treft. En waarom niet vanuit een vrijschop?

2
Photo News

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer