4
BELGA

Exclusief voor abonnees

Vanhaezebrouck hoopt op... Morioka: "Ja, we missen creativiteit"

Het valt niet meer te ontkennen. "Ja, we missen creativiteit", knikte Hein Vanhaezebrouck. Hij is zelfs zo radeloos dat hij hoopt dat Ryota Morioka snel weer fit is.

Morioka behoorde in het begin van het seizoen niet tot de plannen van Vanhaezebrouck. De Japanner had nauwelijks gewerkt op vakantie en had een fysieke achterstand. Op geen enkel moment leek het erop dat hij weer in de ploeg zou komen. Tot nu. 't Is bij gebrek aan beter. "We missen nu eenmaal creativiteit", analyseerde Hein. "Voldoende balbezit, dat wel, maar we hebben er te weinig mee gedaan. Ook de invulling van mijn offensieve trio kon beter - we hebben te zelden echt kunnen dreigen."

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Brent Van Renterghem

    Geen goeie trainer??? Is goed gezien naar de spelers???? Daar kun je al niet teveel mee doen....

  • Werner Van Crombrugghe

    Als je als trainer van Anderlecht op tv zegt dat hij met Mertens zou spelen en Hazard op de bank zou zetten ja wat kan je van zo iemand resultaten verlangen bij Gent idem met Boussoufa man man

Lees meer