VIDEO. Ex-Bruggeling scoorde fraai eerste EL-goal van dit seizoen, maar de atoomraket van de 'nieuwe Dembélé' doet pas écht alle monden openvallen

45 seconden: langer had Carlos Bacca niet nodig om het eerste doelpunt van de Europa League anno 2018-2019 tegen de touwen te jagen. En 't was een fraaie: de Colombiaan die in Europa pas echt doorbrak bij Club Brugge nam de bal op de slof en Rangers-doelman Allan McGregor mocht meteen vissen. Uiteindelijk zouden de Schotten van coach Steven Gerrard wel een punt uit de brand slepen tegen de 'Gele Duikboot' (2-2).

5
Photo News

Maar beter dan de goal van Ismaïla Sarr werd het niet meer. De jonge Senegalees van Rennes had er wel een halfuur voor nodig, maar zijn treffer was wel van ongekende schoonheid: naar binnen snijden vanop links, de kaats opzoeken van de ploegmaat en vervolgens snoeihard in de bovenhoek poeieren. Mede dankzij de wereldgoal van de winger die nu al de 'nieuwe Ousmane Dembélé' wordt genoemd, haalde Rennes het met 2-1 van Jablonec.

5
Photo News
5
AFP
5
REUTERS
5
AFP

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ron De Laet

    Ik vind die van Bacca wel mooier. Met buitenkantje voet over de keeper in het achterste hoekje leggen...

Lees meer