4 Onze chef voetbal over Club Brugge
HLN Onze chef voetbal over Club Brugge

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet Club Brugge doorstoten na ongemeen spannend slot: “Dit was niet voor Brugse hartlijders”

Wat was me dat allemaal? Te midden het onweer in Kiev: een gammele Brugse defensie, de oermens Deli, een ­kapitein van goudwaarde, en een bloedstollende slotfase. Eind goed alles goed. Club komt een stap dichter bij het goud uit de Champions League.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carlos Simonis

    Ben blij dat ik geen supporter ben, want die zijn bijna altijd onredelijk, en vond deze wedstrijd lekker spannend. Als Belg moet men daar trots op zijn dat er een Belgisch ploeg weer doorgaat. Dat domme praat dat Kiev geen echte topploeg meer is, kan zo de prullenbak in. Troost u, Brugge is ook geen echte topploeg. Dus is het een gelijkwaardige tegenstander, waar Brugge het langste eind trekt.

  • danny buyse

    @Karel, ik zal eens uw reactie hier plaatsen zodat u ziet hoe je hebt gereageerd. Kiev is geen wereldploeg? Natuurlijk niet! Dat zijn Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester City en Bayern München. Maar alle andere Europese ploegen zijn net iets sterker dan Oostende zegt u. Dan is de kans groot dat Club 2de gaat eindigen in de poule CL met zeker 10 punten want meer dan één van deze wereldploegen kan Club niet treffen en de anderen zijn maar iets sterker dan Oostende. Man man toch.

Lees meer