Twitter Simon Mignolet

Mooie geste van Mignolet: Club-doelman schenkt truitje aan baby Pia

Redelijk wat frustraties bij Club Brugge na de 0-0 tegen Galatasaray in de Champions League. Ook Simon Mignolet voelde dat er meer inzat, maar de doelman relativeerde het puntenverlies op Twitter. “Er zijn nog belangrijkere dingen in het leven dan de Champions League! Mijn truitje van vandaag gaat naar Pia”, schreef Mignolet. Een knap gebaar. Voor baby Pia werd via een sms-actie in een mum van tijd 1,9 miljoen euro opgehaald om een medicijn te kopen tegen de zeldzame spierziekte waar het meisje aan lijdt.

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • An Vercruysse

    club heeft een goei match gespeeld,mignolet goeien bal gepakt,verdiende te winnen. Maar is het nodig om alyijd de sympathiekste te willen zijn??? Dit had evengoe anoniem gekunt,zoals die ander miljoen mensen die hebben ge'smst.

  • jammy cappon

    Prachtige geste van een super mens en super keeper!

Lees meer