6 Peter Croonen op de fiets.
Peter Croonen op de fiets.

Exclusief voor abonnees

Peter Croonen blikt vanop de fiets terug op de heisa van de voorbije weken: “Mijn dubbele pet is misschien niet wenselijk”

Het jaar van de bevestiging is altijd moeilijk. Kijk naar Peter Croonen (50). Vorig jaar als kopman van Racing Genk de titel gepakt. Maar in coronatijden werd zijn club pas zevende, bleek de Pro League onder zijn voorzitterschap meer dan ooit een krabbenmand. Op de fiets, in zijn Limburg, blikt Croonen terug op de heisa. “Is die dubbele pet wenselijk? Misschien niet.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Kneepkens

    Tim Mechelen kreeg hetzelfde bedrag . Dat geld extra is wat de ploegen die de laatste speeldag nog een thuiswedstrijd hadden te vergoeden . Weet waarover je praat . En wat is een pol waart ? Als alle dingen beslist moeten worden via een pol van de krant

  • FRANK BERTELS

    Jullie luisteren niet naar de supporters ,alleen eigen money telt 18 ploegen geen play offs wilden de meesten

Lees meer