6  Christophe Henrotay
BELGAIMAGE Christophe Henrotay

Exclusief voor abonnees

PORTRET. Van ‘chauffeur’ tot topmakelaar in Monaco: Christophe Henrotay, spelersagent met netwerk onder de allergrootsten

Christophe Henrotay werd vandaag aangehouden in Monaco, waar hij sinds jaren resideert als topmakelaar. Henrotay begon goed 20 jaar geleden als ‘chauffeur’ in het wereldje, maar hij bouwde in de loop der jaren een netwerk uit onder de allergrootsten. Drie luxewagens, waaronder een Porsche en een Ferrari, 7 miljoen euro en twee appartementen in het Prinsdom werden in beslag genomen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Waarom een Belgische voetbalmakelaar opgepakt wordt in Monaco, vraagt u zich af? Om de eenvoudige reden dat Christophe Henrotay er al jaren woont en werkt. Het mondaine prinsdom is hem op het lijf geschreven: ‘beau garçon’, ‘glamourboy’, de uitstraling van een ‘dandy’. Henrotay leeft aan de Azurenkust in luxe, met zijn boot in de jachthaven binnen handbereik. Maar iederen die Henrotay binnen het voetbalwereldje kent, getuigt dat achter de mooie façade een harde werker schuilt.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk Pieters

    From zero to Hero, en deze idioot heeft een retour ticket hahaha.

  • Tina Colpaert

    Heel de voetbalwereld stinkt verschieten ze daar nu nog van iedereen dekt iedereen met bepaalde positie!

Lees meer