5
photo_news

"Dat ik rook, dat ik drink, mijn focus... Het is altijd ík"

Nu de storm weer wat gaan liggen is, doorbreekt Radja Nainggolan (29) de stilte. Zoals we hem kennen: rechtuit en ongezouten. "Er is geen reden om me thuis te laten." Hieronder een greep uit de strafste quotes:

* "Het lijkt wel of er altijd een ander probleem is met mij"

* "Het klopt ja. Ik was te laat op de tactische bespreking voor Estland. Eén minuut. (...) Ik ga hier geen namen noemen - dat is niet aan mij -, maar het was niet de eerste keer dat er iemand te laat kwam, hoor."

* "Als ik niet in zijn systeem pas, moet Martinez dat zéggen"

* "Vroeg of laat zijn de excuses op. Dan zal ik er weer bij zijn. Tot dan zien we wel welke excuses er nog zullen volgen"

(lees verder onder poll en foto)

Poll

Heeft Radja Nainggolan voor u zijn plaats in de selectie van de Duivels?

  • Ja, hij moet altijd opgeroepen worden 93%
  • Nee, het is altijd wel iets met hem 7%
23.969 stemmen
5
photo_news

* "Ik heb gelezen wat de andere Duivels de voorbije dagen over mij gezegd hebben en hen daarvoor bedankt - het was heel aangenaam. Hun antwoorden tonen ook aan dat ik niet voor problemen zorg"

* "'Fuck it', dacht ik. 'Ik ben er klaar mee'. Maar jullie moeten je geen zorgen maken: ik stop niet"

* "Bang dat ik een tweede WK op rij ga missen"

* "Dat ik de kaarten in handen heb, wat bedoelt Martinez daarmee? Waarschijnlijk dat ik in plaats van twee sigaretten er maar één meer mag roken"

Het hele interview van Radja Nainggolan na de heisa over zijn niet-selectie leest u integraal op HLN SPORT PLUS, onze zone exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken!

5
photo_news
5
photo_news
5
photo_news

Lees meer