4 .
Rv / PN .

Exclusief voor abonnees

“Origi & Januzaj: neem een voorbeeld aan Mertens & Chadli”

“Zo een Hans Vanaken, die stilaan toch ook nadrukkelijk de neus aan het venster steekt om eens in de basis te beginnen, moet ongetwijfeld gedacht hebben: ‘Dit kan ik ook, hoor.’”

“Op de aanvallende posities hebben Januzaj en Origi veel te weinig gebracht om de vaste waardes onder druk te zetten. Van hen hebben we tijdens de rust op VTM zelfs geen beelden moeten tonen - zó onzichtbaar. Als je dan eens de kans krijgt om je te tonen - ook al is het tegen een slechte tegenstander - dan moet je minstens goesting uitstralen.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc germeau

    Nederland speelt voetbal, wat de RD exact doen weet ik veel, maar voetbal is het niet...

  • Johan Maes

    heb gisteren gewoon naar voetbal gekeken , Duitsland - Nederland !!! Nederland die steeds voetbal blijft spelen en hun supporters nooit teleurstelt !! Ook mij, als Vlaming nooit teleurstelt !!! Nederland Europees kampioen !!!!!!!

Lees meer