Batshuayi.
Photo News Batshuayi.

Batshuayi voor de rechter omdat hij alimentatie liefdeskind vergat

Rode Duivel Michy Batshuayi (26) moest zich vrijdag in de rechtbank van Mechelen verantwoorden, omdat hij het alimentatiegeld voor een ‘liefdeskind’ vergat te storten. Batshuayi zelf was niet aanwezig, maar advocaat Pierre Moville vertegenwoordigde de bankzitter van Chelsea. Hij vertelde de rechter dat de betalingen ondertussen zijn bijgewerkt en legde de schuld van de nalatigheid bij de zaakwaarnemers van de speler. Een uitspraak wordt volgende maand verwacht.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Batshuayi, die al een driejarige dochter heeft uit een andere relatie, weigerde zijn liefdeskind in eerste instantie te erkennen. Een rechtbank veroordeelde hem uiteindelijk om in te staan voor het onderhoud van zijn tweede dochter – 2.500 euro per maand. Batsman leerde Gitte Van der Elst (26) kennen via Instagram. Tijdens de kortstondige relatie werd ze zwanger. In tabloid The Sun deed ze haar verhaal: “Als mijn kind ouder is, zal ik haar vertellen wie haar vader is. Maar ik zal haar ook zeggen dat haar vader haar in eerste instantie niet wilde erkennen. Hij denkt dat ik op centen uit ben, maar ik wil alleen mijn dochter. Ik heb hem niet nodig.”

Batshuayi verdient bij Chelsea ruim 130.000 euro per week.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer