Belgische reporter duwt Neymar pijnlijke WK-nederlaag tegen Rode Duivels onder de neus. Én superster reageert ook

Eleven Sports-reporter Rodrigo Vissers is voor geen kleintje vervaard. Vissers waagde zich in het verleden al aan een 'Missie Messi', met als doel zijn Argentijns idool te ontmoeten. Die uitdaging ligt inmiddels al een tijdje achter hem en daarom waagde de vliegende reporter zich aan een nieuwe opdracht: Neymar ontmoeten. Anderlecht-doelman en Eleven-cocommentator Frank Boeckx daagde Vissers uit om vanwege de Belgische voetbalnatie excuses over te maken aan Neymar voor de WK-uitschakeling door de Rode Duivels.

Vissers trok naar Brazilië, waar Neymar een acte de présence gaf op de 'Neymar Jr’s Five', een internationaal voetbaltoernooi dat hij samen met sponsor Red Bull uit de grond gestampt heeft om straatvoetbal te promoten. De Eleven-reporter kreeg de aanvaller van Paris Saint-Germain ook héél even voor zijn microfoon. "Neymar, ik ben van de Belgische televisie. Excuses voor de wereldbeker", riep Vissers Neymar toe. "Het is niet erg, dat is voetbal", antwoordde de Braziliaan, waarna een lachje volgde. Neymars PSG-ploegmaat Thomas Meunier hoeft zich dus niet al te veel zorgen te maken: de Braziliaan heeft de Rode Duivels duidelijk al vergeven... 

HIER kunt u de volledige reportage bekijken.

ElevenSports

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dave Janssens

    Je kan misschien ook gewoon goed stoppen met onzin te prevelen, John Wuyts. Die overwinning was verdiend als team. Courtois staat in doel voor een reden. En omdat hij een Belg is. Wij wonnen niet van Neymar, wij klopten als klein landje Brazilië op haar sterkst. Dat is geen toeval of onverdiend. Ga toch weg, gasten als u zullen altijd wel iets vinden. Dat is zoals bij kinderen, voor sommigen is het ook nooit goed. Als er iemand geen voeling met de planeet meer heeft bent u het wel in deze.

  • John Wuyts

    Gewoon goed weggekomen, Courtois heeft België gered, gewoon met beide benen op de grond blijven

Lees meer