7 Dries Mertens.
Photo News Dries Mertens.

Exclusief voor abonnees

Dries Mertens is zoals wijn, beter met de jaren: “Ben ik te braaf? Misschien. Maar ik ben gelukkig met wie ik ben”

Precies negen jaar geleden – oktober 2010 – werd Dries Mertens voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg. Voor een interland ­tegen... Kazachstan. Mertens brak toen evenwel zijn middenvoets­beentje en diende te wachten op zijn eerste cap. Inmiddels zit-ie aan 87. “En ik voelde me nooit beter.” Dries Mertens over Dries Mertens 2.0 – meer druk bij Napoli, meer oog voor persoonlijke titels, meer nadenken op een veld én meer op zijn strepen staan bij de Rode Duivels. 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marion vermoet

    Mertens is één van de betere Belgen,altijd de winnaarsmentaliteit er lopen andere rond, ga geen namen noemen ..........!

  • Alex Kanyima

    Mertens heeft zijn plaats verdient als titularis, maar waarom zo'n jaloezie ? Omdat hij populair is bij de vrouwen ? Het is pure jaloezie omdat mensen nooit gunnen hoe dat ze bereikt hebben

Lees meer