Duivels hebben fans die nog generaties zullen overleven, maar welke klassieker zong Kums?

De Rode Duivels zijn om 9.45 uur begonnen aan het training op het voetbalveld van derdeklasser KVW Zaventem. In de luchthavengemeente is de duivelsgekte helemaal losgebarsten. Honderden kinderen van een lagere school uit Laken en basisschool Zavo uit Zaventem zorgen voor volle tribunes en heel wat sfeer in het gemeentelijk sportstadion. In de video hierboven een kort fragment van onze medewerker ter plaatse, terwijl je de beelden van onze Videoman HIER kan bekijken. Eén ding staat vast: dit publiek van de Rode Duivels zal nog enkele generaties meegaan. De uitverkochte Heizel is nog een tiental jaar gewaarborgd.

Er werd een uurtje vroeger getraind dan gepland, zodat de ploeg en de hele entourage klaar is om rond 14u richting Andorra te trekken. Op de onbeschikbare Vincent Kompany en Jason Denayer na, wiens fitheid een vraagteken blijft, tekenden alle Duivels present.

Sven Kums onthulde onze Videoman na de training in Zaventem alvast welk liedje hij gezongen heeft tijdens zijn ontgroeningsritueel als lid van de nationale ploeg. Nadat hij ons zondag na AA Gent - Club Brugge had bekend dat hij nog geen idee had van welk nummer hij zou zingen, blijkt hij nu gekozen te hebben voor een echte klassieker. Kom HIER te weten dewelke. Kums kreeg overigens ook verrassend bezoek op de persconferentie. Zijn broer Kevin Kums bracht hem een bezoekje voor een reportage van lokale zender Ring TV. Bekijk HIER de ontmoeting van onze Videoman met Kevin Kums.

Lees meer