4 Roberto Martínez.
EPA Roberto Martínez.

Exclusief voor abonnees

Een analist, een ex-bondscoach en een ex-Rode Duivel over verlengd verblijf Martínez: “Ach, die 3,5 miljoen euro is verdiend”

Applaus op alle banken. Iedereen is het erover eens dat de contractverlenging voor Roberto Martínez tot na het WK in Qatar 2022 de juiste beslissing is. Een analist, een ex-bondscoach en een ex-Rode Duivel over het vervolg op het sprookjeshuwelijk tussen de KBVB en de bondscoach.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Chris Marien

    Hoe ze tegenwoordig over geld praten , ongelofelijk Dat zijn de mensen die geen norm besef meer hebben , en nie beseffen hoe 90 % van de mensen er voor moeten werken

  • Denis Pieters

    Pieters Denis Schitterend voor de toekomst van het Belgisch voetbal. Roberto Martinez blijft nog minimum 2 jaar bij de Duivels. Een man met een hart voor België, een zeer aimabel mens met een enorme uitstraling en op handen gedragen door de spelers en fans, zo blijkt. Succes Roberto en veel geluk.

Lees meer