7
EPA

Exclusief voor abonnees

Kevin De Bruyne: in steun van de spits of centraal op het middenveld? De mening van drie specialisten

Wat is de beste positie van Kevin De Bruyne? Die vraag borrelt weer op na de interland in Glasgow, waar De Bruyne in een positie achter Lukaku goed was voor drie assists en één doelpunt. Maar ook op het middenveld bewees hij ons land al grote diensten. Voor u is het duidelijk: 71% van onze lezers geeft de voorkeur aan een hogere positie. Maar wat denken de specialisten?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Ik vind Kevin de Bruyne de meest complete speler van de Rode Duivels. Hij kan makkelijk in de steuin van de spitsen spelen, en hij kan makkelijk centraal op het middenveld spelen. Het liefst zie ik hem in de steun van de spitsen spelen, en als de tegenstander sterker is het team heeft het moeilijk, dan centraal op het middenveld. Misschien is dat ook het nadeel van Kevin, hij is veelzijdig en kan overal spelen.

  • Peter Bielen

    De vraag had eerder moeten zijn, waren de Belgen zo sterk of de schotten zo zwak? Zo veel ruimte weggeven bij het eerste doelpunt en twee maal afgestraft op stilstaande fases is echt wel on-Schots. De toekomst zal het ons vertellen....

Lees meer