Lukaku over zijn weg naar nummer 50, racisme en zijn zoontje: “Sorry, dat is mijn privéleven”

Eindelijk sprak hij. ‘Man of the moment’ Romelu Lukaku over drie brandende thema's: zijn weg naar nummer 50 bij de nationale ploeg, het racistische voorval in Cagliari en... zijn zoontje Romeo?

Lukaku over: de weg naar nummer 50

Al na negen minuten scoorde Lukaku na een dodelijke tegenaanval z’n 49ste treffer in het shirt van de Rode Duivels. Die 50ste kwam er niet, dan maar een volgende keer. “(lacht) In San Marino thuis hé, ik hoop dat ik die match wel speel. Ik hoop dat we in een vol huis kunnen spelen en dat we het publiek kunnen vermaken.” 

Lukaku over: het racisme in Cagliari

Lukaku had het ook over het racisme (Lukaku kreeg na het duel tegen Cagliari te maken met racistische spreekkoren, red.).  “Ik wil het incident  achter mij laten. Zolang het gebeurt, laat ik wel van me horen.”

Lukaku over: zijn zoontje Romeo?

Tot slot: toch een woordje over Romeo? Het zoontje waarvan Lukaku volgens Italiaanse media eind vorig jaar vader werd. “Neen, mijn privéleven is mijn privéleven. Ik ben niet het type om daarover te praten. Dat is persoonlijk, sorry”, reageerde ‘Big Rom’ met een brede smile op z’n mond. 

Lukaku.
EPA Lukaku.

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • rene de kort

    geachte heren hij is de beste spits van de janneke en miekes ploegen tegen grote ploegen 0,0 en als vader ben je fier op uw kind en laat je dat zien zo dus twijfel ik dat hij er eentje heeft (daar moet je met 2 voor zijn he )

  • Erwin Van Roy

    Willems Michel dat was tegen SAN Marino en zijn 2 goals 1 penalty en kopbal goaltje in minuut 92 en Origi was een ramp. En voor Barsman scoorde had hij de verdediging en keeper al een valling getrapt zo naast de bal trappen.

Lees meer