Lukaku vermeldt zoontje voor het eerst: “Romeo, papa houdt van je”

Romelu Lukaku knalde gisteren de 0-4 tegen de touwen in Rusland (eindstand: 1-4). De aanvaller liep vervolgens, met duim in de mond, naar de camera en vermeldde zijn zoontje voor het eerst. “Romeo. Ton papa t’aime, mon fils.” Papa houdt van je. 

De 26-jarige Lukaku is al zo'n elf maanden vader van een zoon, Romeo. Geboren in de Verenigde Staten, opgevoed door oma Adolphine, de mama van Romelu. 

Eind december had hij van zijn vorige club, het Engelse Manchester United, tien dagen gewettigd verlof gekregen: ‘wegens privéomstandigheden’ vloog hij op en neer naar de Verenigde Staten. Een plus een werd al snel twee. Begin januari vierde Lukaku enkele doelpunten opzichtig met het duimpje in de mond - een duidelijkere hint kon er niet bestaan.

De bevestiging van Lukaku bleef een tijdje uit, maar nu ontkent de aanvaller niet langer dat Romeo zijn zoontje is. “Papa houdt van je.” Bekijk de beelden hierboven.

Gilles De Bilde: “Hij wilde het privé houden, verrassend dat hij dit deed”

Ook analist Gilles De Bilde merkte op dat Lukaku voor het eerst naar z’n zoon verwees. “Hij is op dit moment niet zeker van een vaste partner, maar wilde wel vader worden. Je moet hem dit gunnen”, aldus De Bilde. “De moeder van Romelu voedt Romeo op. Romelu heeft ook altijd een sterke band gehad met zijn mama. Waarom die geheimzinnigheid over Romeo? Voor de camera wilde hij er niets over zeggen. Hij hield dat liever privé. Daarom is het verrassend dat hij er tijdens zijn viering expliciet naar verwees.”

rv

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer