12
BELGA

ONS RAPPORT. Drie Duivels scoren maar net voldoende, een andere beseft stilaan dat het vijf voor twaalf is - Geef ook uw punten

MIGNOLET 6

IJskoud gepakt, nadat zijn verdediging en middenveld hem in de steek had gelaten. Moest nadien zorgen dat hij niet helemaal verkleumde.

12
BELGA

ALDERWEIRELD 6

Zou hij aan de rust gezien of gehoord hebben dat zijn coach bij Tottenham ontslagen is? Voorts: waar zijn je crosspasses gebleven, Toby?

12
Photo News

DENAYER 5

Maakte bij de 0-1 de verkeerde keuze – had moeten knijpen in plaats van wijken. Straalde voorts niet de autoriteit uit die Boyata wel heeft.

12
BELGA

COBBAUT 5

Mag een vinkje bijzetten op z’n bucketlist. Moet evenwel nog veel progressie maken wil hij een vaste Duivel worden. Positioneel vaak bijgestuurd.

12
BELGA

T. HAZARD 6

Minder opvallend dan in Rusland. Is dan ook beter in zijn sas op de linkerflank dan op rechts. Gaf toch een assist… voor een Cypriotische owngoal.

12
BELGA

TIELEMANS 5

Dirigeerde… met zijn armen. Probeerde met de bal wel de patron te zijn, maar was dat – ondanks zijn groot zelfvertrouwen – niet. Is geen ‘6’.

12
BELGA

VANAKEN 6

Begon sterk. Infiltreerde meermaals en werd ook vaak in het spel betrokken. Tot hij het onmogelijke miste. Deemsterde nadien steeds meer weg.

12
BELGA

CARRASCO 7

De bedrijvigste. Zal zelf ook wel beseft hebben dat het stilaan vijf voor twaalf was. Snoerde de criticasters de mond met 1 goal en 2 assists.

12
Photo News

DE BRUYNE 7

Aangezien hij toch niet wakker ligt van zijn statistieken: zal zich z’n eerste goal van de avond wellicht al niet meer herinneren. Zo knullig.

12
Photo News

E. HAZARD 7

Versnelde af en toe vanuit zijn luie zetel. Zonder te excelleren, maar is Eden weer Eden. Dat belooft voor de komende maanden in Bernabéu.

12
BELGA

BENTEKE 7

Deed wat hij bij Crystal Palace niet kan: scoren. Twee keer zelfs. Vergat er een hattrick van te maken. Ging toch al glimlachend naar de kant.

12
BELGA

INVALLERS

VERSCHAEREN (64’) 6

Kwam in de plaats van Eden. Trapte zijn tweede interlandgoal in zijn prille carrière net naast. Viel al beter in.

PRAET (68’) 6

Loste De Bruyne af. ’t Was dan wel al 6-1. Geen cadeau.

ORIGI (79’) –

Verving Benteke. Geen beoordeling

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erwin Van Roy

    Rik Cappelle laten we dan hopen dat Courtois en Debriyne nog 10 jaar op top niveau spelen zodat het gedrocht Vanaken en vliegenvanger Mignolet ook niet hoeft te spelen.

  • Erwin Van Roy

    Rik Cappelle laten we dan hopen dat Courtois en Debriyne nog 10 jaar op top niveau spelen zodat het gedrocht Vanaken en vliegenvanger Mignolet ook niet hoeft te spelen.

Lees meer