12
Photo News

Ons rapport: veel zevens, geen gebuisden en pluim voor Verschaeren (en ook u kan punten geven)

COURTOIS 6

Betaald verlof. Moest omzeggens niets doen. De paar simpele ballen die hij opraapte of inspeelde, deden wel zijn naam weerklinken op de Heizel.

12
Photo News

ALDERWEIRELD 7

Scoort aan de lopende band. Laatst in Schotland, nu tegen San Marino. Zit zo aan vijf goals in 95 caps. Toch voor iets goed, die kwalificatiecampagne.

12
AP

VERMAELEN 6

Altijd secuur en degelijk. Maakt niet uit of de tegenstander Brazilië of een dwergstaat is. Weet en voert perfect uit wat er van hem verwacht wordt.

12
Photo News

VERTONGHEN 6

De ereronde liep hij met plezier – ’t moet zowat zijn grootste inspanning van de avond geweest zijn. Volhouden Jan: het EK komt steeds dichter.

12
BELGA

CASTAGNE 7

Zijn niet aflatende inzet loonde net voor tijd in de 9-0. Had voor rust ook al kunnen scoren, maar kopte toen te hoog. Kilometervretertje.

12
BELGA

TIELEMANS 6

Nooit getest als zes. Herpakte zich wel na zijn flauwe interlandweek in september, met een mooie gekruiste knal als uitschieter. Altijd leuk.

12
AP

VANAKEN 6

Vergat zijn eerste basisstek op te leuken met een goal – z’n volley ging naast. Liet zich wel veelvuldig betrekken in de combinaties. Bevredigend.

12
Photo News

CHADLI 7

Trok de lijn van bij Anderlecht door – knappe plaatsbal (2-0) – én van bij de nationale ploeg: stelt nooit teleur als hij zijn kans krijgt. Chapeau.

12
AP

MERTENS 6

Stuitte in zijn drang naar goals op de binnenkant van de paal. Voorts zijn hongerige zelve. Bleef zelfs na de forfaitscore hoog druk zetten.

12
AP

E. HAZARD 6

Het uurtje deed hem deugd. Af en toe een versnelling of dribbel, maar zonder climax. Zijn schoten misten precisie. Beter nu dan in Madrid.

12
AP

LUKAKU 7

Met zijn vijftigste nam-ie geen genoegen. Maakte er twee, al hadden het er gerust vijf kunnen zijn. Kreeg hoe dan ook (terecht) een staande ovatie.

12
Photo News

INVALLERS

CARRASCO (63’) 6

Verving Eden. Kon als enige invaller niet profiteren van het vermoeide San Marino.

VERSCHAEREN (63’) 7

Kwam in de plaats van Mertens. ’t Bewijs dat de bondscoach in hem gelooft. Versierde een penalty én scoorde.

BENTEKE (76’) 7

Loste Lukaku af. Nam meteen daarna de 7-0 voor zijn rekening.

Hieronder kan u onze Duivels zelf punten geven:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddy Madou

    Vanaken kan magistraal zijn maar het komt er niet altijd uit is soms te wisselvallig, wat mij ook opvalt als er 2 tegenspelers hem de bal willen ontfutselen is hij die 9 op de 10 keer kwijt, Vanaken moet ruimte hebben dan is hij op zijn best.

  • Dirk Van der Weeën

    Laat ze maar afbreken Hugo,dat zijn mauve wankers die stik jaloers zijn dat ze zo een speler niet in hun ploeg hebben.Maar ja als het geld op is aan ontslagpremies dan kan je enkel afdankertjes aantrekken of huren.

Lees meer