7 .
HLN/Photonews .

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal in San Marino: “Was het eerder komisch of tragisch? Beide”

Wat was dít allemaal? San Marino kon veel te lang standhouden. Wat een miserabele eerste helft. De inbreng van Mertens en Chadli was nodig om de amateurploeg naar de keel te grijpen. Het verval na Hazard, Lukaku en Witsel was schrikwekkend groot. Brr.

De inwoners van het vredige dwergstaatje - dat in de volle zon veel wegheeft van een ansichtkaart - geloofden hun eigen ogen niet bij wat zich ginder afspeelde in het Olympisch Stadion van Serravalle.

En wij Belgen nog veel minder.

Om halftien, kort voor de rust, had op papier de beste ploeg ter wereld nog steeds niet kunnen scoren tegen op papier de slechtste ploeg ter wereld.

Het kan verkeren.

Was het eerder komisch of tragisch? Beide. Het verval zonder Eden en Thorgan Hazard, zonder Lukaku, zonder Mertens en zonder Witsel, en doe ook maar zonder Kompany, was hiér alvast schrijnend.

7 Kevin De Bruyne.
Photo News Kevin De Bruyne.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dirk Tuymans

    Waar zit nu Michael Thomas en Jose Van Hauwaert nu...Die lopen nog zo hoog op met dit zogezegde topteam...! Die kunnen met veel moeite ne paddestoel uit de grond sjotten. En die moeten het EK winnen..! Just niks winnen die en blij zijn dat ze zoals gewoonlijk in een simpele groep zitten of ze konden al thuisblijven. Bende dikke nekken bijeen.

  • George Haymann

    Als ge tielemans (wat een ramp) verkiest boven Dembele dan, beste martinez, heb je idd geen voetbalverstand. Maar dat wisten we al. Je kost al een wereldtitel, je mag het verlies van de volgende europese ook op je "palmares" zetten.

Lees meer